FastelavnVi prismatcher mod nemlig.com

Bæredygtige priser

500 økologiske og miljøvenlige produkter


Et udvalg af produkter vi matcher


Alle skal have råd til at være med i omstillingen til et mere miljømæssigt fokus.

Derfor sænker Foody priserne på 500 økologiske og miljøvenlige dagligvarer, så de matcher den billigste pris hos nemlig.com. Foody tilbyder samtidig hurtig levering, mindre Co2 og høj social ansvarlighed. Målet er en mere bæredygtig og socialt ansvarlig detailhandel.


Prismatch hos Foody

Hver uge foretager vi et tjek af prisen på alle vores Prismatchvarer mod priserne hos Nemlig.com.

Prismatch: normalpriser mod normalpriser
Prismatch gælder for de varer, der er markeret med Prismatch på Foody.dk over for Nemlig.com's normalpriser. Vi laver ikke Prismatch mod tilbudspriser, mængderabatter, udsalgspriser, spotpriser eller kampagner. Vi tjekker alle vores normalpriser mod Nemlig.com's normalpriser.

Prismatch ved enhedspriser
Prismatch foretages mellem identiske mærkevarer. Er der ikke et direkte match mellem varerne, da sammenligner vi med andre sammenlignelige varer. Vi matcher ud fra varens indhold, hvis varen ikke har samme størrelse f.eks. ud fra kilopris eller literpris.

Godtgørelse af prisdifference
Hvis du samme dag, som du har købt en omfattet Prismatchvare hos Foody.dk, kan købe den samme vare til en lavere normalpris hos Nemlig.com, så udbetaler vi differencen til dig. Du skal blot sende en email med dokumentation til [email protected] eller chatte med os på foody.dk

 
The service is only available in Copenhagen.