Vi leverer til adresser på
Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Indre by (KBH K), København NV og en del af Valby.


Nedenunder har vi samlet lidt praktisk information:

Bestilling

Ved bestilling kan du vælge, om du vil have leveret dine varer med det samme (indenfor 1 time) eller senere frem til dagen efter.

Vi opdaterer systemet automatisk, så du løbende er informeret om leveringstiden, og du modtager et 30-minutters leveringsinterval, når du lægger din ordre.

Har du brug for varer næste morgen, kan du bare lægge din ordre, inden du går i seng, så leverer vi næste morgen. Vi leverer fra 8 til 21 på hverdage og fra 8 til 18 i weekenden (sidste ordre skal lægges en time for lukketid).

Levering

Vi giver besked om forventet ankomst, både når vi går i gang med at plukke og pakke din ordre, og når buddet cykler afsted.

Alt fragtes på elcykel eller el-scooter, og vi indkøber udelukkende grøn el, så levering er 100% CO2-neutralt.

Leverer vi ikke til dit område, kan du i stedet vælge at hente dine varer i butikken, som ligger på Hejrevej 10 i København NV. 

Vi tager 19 kr. for levering, uanset hvor eller hvornår vi leverer. Vælger du at hente dine varer i vores butik, så betaler du naturligvis ikke for levering.

Pantflasker og glas

Når dine varer leveres, kan du aflevere dine pantflasker og glas til cykelbuddet, så sparer du turen til flaskeautomaten og glascontaineren, og vi sikrer, at de går til genbrug.

Du skal sørge for, at flasker og glas er behørigt indpakket i en lukket pose.

Vi opgør din returpant inden for 3 hverdage, og dit tilgodehavende bliver indsat på din Foody-konto og fratrækkes automatisk dit næste køb. Vi tager 30 øre per flaske eller glas for håndteringen.

Indkøbsnet

Dine varer leveres i bæredygtige indkøbsnet, som er en del af vores eget pantsystem og genbruges.

Vi tager et pant på 20,- for hvert indkøbsnet. Som ny kunde har vi sat en rabat ind på 20 kr. på din Foody-konto som dækker pantet på dit første indkøbsnet.

Vi beregner automatisk, hvor mange indkøbsnet der er behov for til den enkelte ordre.

Kontakt os

The service is only available in Copenhagen.