Største udvalg av plantedrikke i byen

Nu har vi Danmarks største udvalg af plantemælk


Hos Foody har vi en klar mission: Vi vil gerne have at plantebaserede mælkealternativer, ender i mange flere danskernes indkøbskurve, så vi kan blive ved med at gå forrest i kampen for bæredygtighed fra dansk side. 
Inflation, discountbølgen i detailbranchen og nedlukning af vigtige hotspots for små, lokale kvalitetsproducenter som fx Irma, skal ikke holde os fra at gå high på alle de produkter der accelererer den grønne omstilling i Danmark.


Vi er mange der nægter at gå ned på kvalitet, økologi og plantebaserede fødevarer fra lokale danske producenter. Det har vi simpelthen ikke råd til på den lange bane og for de fremtidige generationer skyld. 
Vi mener at vi skal blive ved med at støtte den innovative madkultur. Hvis vi ikke gør det, risikerer vi desværre at kvæle ny innovativ produktion af den type fødevarer, der skal blive fremtidens vigtigste næringskilder og sikre planetarisk regeneration.

Vores holdning er, at vi som forbrugere skal vi blive ved med at efterspørge de bæredygtige og klimavenlige fødevarer – især i en tid, hvor dem der har hjerte og passion for mad, må dreje nøglen om, pga økonomi. Vi må ikke give op på den grønne omstilling! Derfor har vi nu udvidet sortimentet med endnu flere varianter af plantedrikke, så du nu både kan finde DRYK, JORD, Grøn Balance, Thise, Naturli’ og snart Oatly på vores hylder.  

Vil du hjælpe os med at gøre klimavenlige indkøb den nye standard?  - Så skal vi nok sørge for at have Danmarks største udvalg på hylderne.