Kompromisløs økologisk kvalitet

Stort udvalg af Thise produkter på hylderne hos Foody.


Den danske andelsbevægelse er en stor inspiration for alle os i Foody.  Vi  ønsker at skabe tættere forbindelseslinjer mellem producenter der eksperter i økologisk produktion og kvalitet og forbrugerne der ønsker at leve mere bæredygtigt i hverdagen.

Vi vil gerne være de økologiske landmænd, de små innovative producenter og de etablerede pioneres foretrukne købmand. Et ordentligt sted hvor vi kan samle alle de velsmagende, næringsrige og klimavenlige fødevarer der er produceret i Danmark og som ønsker at fremstillet med omtanke og kvalitet. 

Derfor er vi også utroligt stolte af at præsentere et splinternyt samarbejde med Thise Mejeri, der har mere end 30 års erfaring med at skabe innovativ madkultur i Danmark.

Thise Mejeri er ejet af de økologiske landmænd, leverer produkter af høj kvalitet, gør en kæmpe indsats for at skabe bedre dyrevelfærd i Danmark og er enormt engageret i den grønne omstilling.

Et perfekt match! Vi glæder os til at kunne tilbyde et stort udbud af økologiske og ansvarlige produkter fra et mejeri med passion og være med til at sikre at andelsbevægelsen også kendetegner det danske samfund i fremtiden.